Fri retur i 30 dagar
visa detaljer
Fri frakt vid köp över 1199 kr
visa detaljer
Sortera

Inga produkter med dessa filter

Försök att ta bort några eller alla filter för att se fler produkter.

Black Friday på eskor.se 

 Precis som varje år firar vi storsta shopping- och readagen med Dig! Black Friday på eskor.se är en riktig pärla för alla som letar efter erbjudanden. Under Black Friday kan du köpa hundratals produkter för upp till 50% rabatt! Och den här gången väntar de största rabatterna på skor, handväskor och accessoarer på dig under Black Friday 2023. Missa inte unika erbjudanden och köp ännu billigare med eskor.se!  

När är Black Friday 2023 och hur länge pågår den?  

I år infaller Black Friday fredagen den 24:e november. I månadsskiftet november/december är det ett utmärkt tillfälle att planera julshoppingen och komplettera höst/vintergarderoben. Kom ihåg att fredagen är inte den enda dagen med rabatter! På eskor.se pågår rean hela helgen (Black Weekend) och även hela veckan (Black Week). 

Vad är Black Friday?  

Black Friday är en shoppinghögtid som har kommit till oss från USA. Även om den är relativt ny i Sverige blir den mer och mer välkänd för varje år. Vad är det bästa sättet att organisera din Black Friday shopping? Se till att förbereda en inköpslista för dig själv! Alla vet hur lätt det ibland är att falla för känslostormarna, särskilt när det gäller de attraktiva Black Friday 2023-priserna, så en bra shoppingstrategi är nyckeln till att vinna. Förutom julklappar är det värt att köpa lite kläder av bra kvalitet för att komplettera din klassiska garderob. Skor i äkta läder eller en handväska som passar in i de aktuella trenderna kommer att bli en hit. Om du inte är säker på vad du ska köpa under Black Friday 2023, se till att ta en titt på vår artikel om de bästa skotrenderna för höst/vintersäsongen 2023/24! 

Vad är värt att köpa på eskor.se under Black Friday?   

Under Black Friday 2023 ska du se till att hitta dina drömskor och handväskor (till exempel de otroligt populära från märket Pinko). Välj material av högsta kvalitet, som du kan köpa till fantastiska priser under kampanjen. Skaffa de produkter du har avstått från för att de är för dyra - det här är det perfekta tillfället att köpa dem! I vår butik under Black Friday 2023 kommer erbjudanden att nå ännu mer än 50% rabatt. Välj bland populära märken: Guess, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Levi's, Nike eller Ecco.   

Älskare av modeminimalism kan välja tidlösa skostilar - från svarta damstövlar till sportiga sneakers och klassiska röda stilettos. De som gillar extravagans kommer också att hitta något för sig själva, allt från ultratrendiga plattformsskor till handväskor med kedjor. Män kan däremot shoppa bekväma sneakers eller märkesklockor. Det är väldigt enkelt att komplettera en kapselgarderob med tidlösa kläder och accessoarer på den dagen.  

Eskor.se är inte bara skor. Under Black Friday är det värt att titta runt efter en bra handväska till dig själv eller en present till din mamma eller en vän. Kampanjerna omfattar flaggskeppsmärken för handväskor som älskas av kvinnor över hela Sverige t.ex: Pinko, Wittchen, Ryłko, Guess och många fler. 

Shoppa dina favoritmärken till ännu lägre priser på Black Friday 2023! Kom ihåg att du har upp till 100 dagar på dig att returnera produkter gratis om dina inköp inte är rätt. Lycka till rabattjägare!